Ik als coach

Eind 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Coaching Basics (nu Coach Practitioner) aan het Europees Instituut. Waarom deze keuze, nadat ik zo’n 20 jaar geleden mijn studie commerciële economie al had afgerond?
Met YourGame maak ik o.a. serious games. Tijdens een van die serious games bij een groot bedrijf, zag ik duidelijk hoe bepaalde natuurlijke drijfveren en authentieke reacties naar voren kwamen. Hoe mensen zich in bepaalde situaties positioneerden of op elkaar reageerden.
Ik kwam enthousiast thuis en wilde hier meer van weten. Binnen een maand had ik mij ingeschreven voor de opleiding ‘Coaching Basics’ bij het Europees Instituut aan de Baak om de games te combineren met teamcoaching.

Na het eerste jaar had ik de smaak te pakken en heb me direct ingeschreven voor de vervolgopleiding tot Master Coach. In februari 2019 is deze studie afgerond en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan als Master Coach.

Laura is positief en empatisch. Ze kan goed luisteren en is oprecht geïnteresseerd in wat er bij andere mensen allemaal speelt. Laura is een echt gezelligheidsmens. Enthousiast, goed in organiseren en ze verbind graag mensen. Humoristisch en creatief. 

Benieuwd of ik de juiste coach voor jou ben? Neem contact met me op!

Individuele coaching   Coachgesprek   Contact